top of page

GLOPPEN HOTELL

Hotellet med historie tilbake til 1866!

 

Gloppen Hotell har høge ambisjonar og kan love deg ei matoppleving både til kvardag og fest. Etter å ha vore gjest her skal du skjønne at det er noko heilt spesielt med lokalmat frå Gloppen. Maten på Gloppen Hotell er frå bygda, fersk, rein og utan tilsetningsstoff.

Kjøkkensjef Bodil er ein svært god ambassadør for norske bønder og norske produkt. Menyane hennar består av heimelaga rettar med råvarer frå lokale produsentar.

Gloppen Hotell ønsker at du som gjest skal få en smaksopplevelse av de sjeldne. 5-retteren serverast kvar dag og her kan du velge mellom 1 til 5 retter sjølv. Du kan også oppgradere med eit fat med gode ostar om ønskelig.

Smårettmenyen til hotellet er eit tilbud til deg som ønsker ein liten matbit på dagtid. Her finn du blant anna suppe, cæsarsalat, heimelaga hjortekarbonadesmørbrød og burger med spennande tilbehør.

Kokkens 2-retters lunsj kan bestillast for grupper på ønska tidspunkt.

 Foto: Ingeborg Sol Fure

Utforsk området rundt Gloppen Hotell...

bottom of page