søn. 15. sep.
|Gloppen Hotell
Surdeigskurs med Ingrid Hjelle Roset - Matamål matfestival
Saman med Matamål inviterer Ingrid til kurs i surdeigsbaking!
Tid & stad
15. sep. 2024, 13:00 – 17:00
Gloppen Hotell, Sørstrandsvegen 16, 6823 Sandane, Norway
Om arrangementet
Her vil du få innsikt i dei grunnleggande ferdigheitene og metodane for å lage det perfekte surdeigsbrødet!
Kva kan du forvente?
• Kva er surdeig, og kvifor er det så populært?
• Slik lager du din eigen surdeigsstarter frå botn av.
• Steg for steg guide til å bake surdeigsbrød : inkludert elting, hevingprosessar og steiking.
• Tips og triks for å oppnå den perfekte smaken og konsistensen.
• Høve til å stille spørsmål og få personleg rettleiing.
• Du får med deg brødet vi bakar, samt snittekniv og surdeigsstarter.
• Det blir servert suppe, saman med surdeigsbakst som er laga på kurset.
Kurset passar for :
Dette kurset er skreddarsydd for nybegynnere.
Du treng ingen tidlegare erfaring, kun eit ynskje om å lære å bake.
Kva må du ta med:
• Eit forklede.
• Ei notatblokk og penn for å skrive ned tips og triks.
• Mykje bakeglede!
Ingrid gler seg til å dele denne tradisjonsrike bakekunsten med deg.
Meld deg på i dag, og bli ein del av den veksande surdeigsfellesskapet!
Meld deg på via Matamål sine nettsider her
Pris: 930 kr
Maks antall plassar: 8
Frist innan søndag 8.september for å sikre din plass.
Kun 8 plassar så her er det førstemann til mølla!
Velkomen til ein inspirerande og lærerikt dag i surdeigens verden!
Sjå om surdeigsbaking på Ingrid sin instagram her: @godsurdeig