Restaurantkveld og vinsmaking
lør. 02. mars
|Sølvane Gard
Vinsmaking og fire retters middag på restauranten i Kandal Klyngetun.


Tid & stad
02. mars 2024, 19:00 – 23:00
Sølvane Gard , Kandalsvegen 1340, 6823 Sandane, Norway
Om arrangementet
Velkommen til vinsmaking og restaurantkveld i Kandal Klyngetun på Sølvane Gard laurdag 2.mars
Ankomst og vinsmaking på låven kl 18.00. Middagen starter 20.00 i restauranten i Kandal Klyngetun.
MENY
-Pannesteikt kamskjell med jordskokksuppe, pancetta og urteolje
-Lammeslagsideterinne med urteemlusjon, karsesalat, sylta løk, purrestøv.
-Skrei med bruna hollandaise, asparges, brokkolini, sprø rotchips og småpotet.
-Ostekrem med pasjonsfrukt og mango, mangosorbet og havrecrumble.
4retters meny med sesongens skrei: 825,- p.p
Vinsmaking med fokus på vin til skrei. 549,-p.p
BESTILL Tlf: +47 480 43 228 Mail: booking@solvanegard.no
Kombiner gjerne med overnatting i Sølvane Gard sine suiter og deluxrom.