top of page

Restaurantkveld og vinsmaking

lør. 02. mars

|

Sølvane Gard

Vinsmaking og fire retters middag på restauranten i Kandal Klyngetun.

Restaurantkveld og vinsmaking
Restaurantkveld og vinsmaking

Tid & stad

02. mars 2024, 19:00 – 23:00

Sølvane Gard , Kandalsvegen 1340, 6823 Sandane, Norway

Om arrangementet

Velkommen til vinsmaking og restaurantkveld i Kandal Klyngetun på Sølvane Gard laurdag 2.mars

Ankomst og vinsmaking på låven kl 18.00. Middagen starter 20.00 i restauranten i Kandal Klyngetun.

MENY

-Pannesteikt kamskjell med jordskokksuppe, pancetta og urteolje

-Lammeslagsideterinne med urteemlusjon, karsesalat, sylta løk, purrestøv.

-Skrei med bruna hollandaise, asparges, brokkolini, sprø rotchips og småpotet.

-Ostekrem med pasjonsfrukt og mango, mangosorbet og havrecrumble.

4retters meny med sesongens skrei: 825,- p.p

Vinsmaking med fokus på vin til skrei. 549,-p.p

BESTILL Tlf: +47 480 43 228 Mail: booking@solvanegard.no

Kombiner gjerne med overnatting i Sølvane Gard sine suiter og deluxrom.

Les meir om arrangementet her! 

Share this event

Foto og nettside: Dina Rygg Eide

bottom of page